Colesław z Sosem Sezamowym

Sos sezamowy roleski.
Sos Sezamowy firmy Roleski – nowość na sklepowych półkach - został stworzony na bazie prażonego sezamu z myślą o miłośnikach dobrej kuchni, poszukujących coraz to nowszych doznań smakowych.

Jest idealnym rozwiązaniem dla tych, którzy w szybki i prosty sposób chcą wprowadzić orientalną nutę do swoich dań. Jego smak jest bowiem niezapomniany – to dzięki niemu był hitem na długo wcześniej, zanim trafił do sprzedaży.

Dostępny w ofercie firmy Roleski Sos Sezamowy to sposób na skomponowanie wyjątkowych smaków posiłków przygotowanych zarówno na ciepło, jak i na zimno. Na co dzień wzbogaca smak wykwintnych dań idealnie łącząc się z owocami morza, potrawami wegańskimi jak i prostszymi posiłkami takimi jak kanapki, sałatki czy surówki. Naszą propozycją jest połączenie Sosu Sezamowego Roleski z klasycznym… colesławem. Colesław jest łatwą i przede wszystkim szybką w wykonaniu surówką z młodej kapusty. Jej sekret tkwi w prostocie, dlatego idealnie sprawdzi się jako dodatek do obiadu, można jeść ją również solo. Odkrywcom niecodziennych, orientalnych smaków codziennych dań polecamy przepis z wykorzystaniem Sosu Sezamowego Roleski.

Colesław

Składniki:

  • 1 główka białej kapusty
  • 2 marchewki
  • 1 jabłko
  • 4 plastry ananasa
  • 1 limonka
  • kolendra
  • Sos Sezamowy Roleski

Przygotowanie:

  1. Główkę białej kapusty kroimy drobno nożem na cienkie paski.
  2. Marchewki i jabłko trzemy na tarce o grubych oczkach.
  3. Kroimy ananasa na małe kosteczki.
  4. Wszystkie składniki mieszamy za sobą, wykładamy do miseczki i polewamy Sosem Sezamowym Roleski. Do smaku dodajemy sok z limonki i posiekaną kolendrę.

Sos Sezamowy Roleski 300g
Cena na półce: od 5,29 za 300g

Fot. Roleski
Informacja prasowa




Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat