Czarny czosnek fermentowany ABG10+®

Opublikowano: 2020-01-13
Suplement diety Czarny czosnek fermentowany ABG10+®.
Ekstrakt: 10:1; S-allilocysteina (SAC): 0,1%; 400 mg x 100 kaps Vege; suplement diety

Składniki: Ekstrakt z czarnego fermentowanego czosnku standaryzowany na 0,1% S-allilocysteiny (SAC), otoczka kapsułki: (substancja wiążąca: hydroksypropylometyloceluloza).
Zalecana porcja do spożycia: 1 kapsułka w trakcie posiłku. Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.
Zaleca się stosowanie zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia.
Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze pokojowej w sposób niedostępny dla dzieci. Chronić przed wilgocią.
Od wieków czosnek (Allium sativum, L.) cieszy się w wielu kulturach dobrą sławą ze względu na swoje szerokie działanie. Podstawowym składnikiem surowego czosnku jest allicyna. Ten bioaktywny składnik odpowiada za wiele korzyści prozdrowotnych ale również za takie jak zapach czy smak. W ostatnich latach zaczęto wprowadzać nowe preparaty, takie jak postarzany czarny czosnek (ABG10+®), który powstał w wyniku procesu starzenia surowego czosnku. Główną cząsteczką bioaktywną w preparacie ABG10 +® jest S-allilocysteina.

  • Najwyższej jakości produkt z Hiszpanii
  • Surowce pochodzące w 100% z Hiszpanii
  • Bez zapachu i bez smaku
  • Aktywny składnik - S-allilocysteina standaryzowana metodą HPLC
  • Wysoka stabilność związków bioaktywnych
  • Surowce nienapromieniowane i niemodyfikowane genetycznie
  • Pozytywna odpowiedź na testowana dawkę „in vitro” i „in vivo”
  • Efektywność kosztowa 400 mg/dzień



Społeczność
Reklama


 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat