Gwarancja pysznej i udanej zabawy!

Wachlarz smaków i kolorów w słoiczku Party Mix od OLE!
Daj się ponieść kulinarnemu szaleństwu i wzbogacić spotkanie w gronie najbliższych kolorowymi, chrupkimi przekąskami OLE!.

Party Mix to połączenie różnych marynowanych warzyw, dzięki czemu każdy znajdzie wśród nich coś dla siebie.

Party Mix OLE! to zrównoważona kompozycja smaków: srebrnej cebulki, mini kukurydzy, marchewki, ogórków konserwowych, kalafiora oraz papryki. Każde z nich osobno jest warte spróbowania, jednak, w połączeniu skomponowanym przez OLE!, gwarantuje wyjątkową fuzję smaków

Party Mix sprawdzi się jako dodatek do deski wędlin i serów, jako sałatka z marynowanych warzyw – dodatek do dania głównego lub warzywa dodane do mięsnych wrapów. Możliwości wykorzystania tego produktu jest wiele, a wszystko jest gotowe do użycia od razu po odkręceniu słoiczka OLE! Podstawą tak udanej kompozycji jest dbałość o każdy element w procesie tworzenia tego produktu, przede wszystkim o najwyższą jakość wykorzystywanych warzyw i właściwej kompozycji dodatków tworzących zalewę. Wybierając OLE! możesz mieć pewność, że w słoiczku kryją się pokłady kulinarnej fantazji, czekające na odkrycie przez Ciebie i Twoich bliskich.

Spraw, aby każde, organizowane przez Ciebie przyjęcie, zyskało więcej barw i smaków dzięki Party Mix OLE! To doskonała propozycja dla wszystkich, którzy lubią przegryźć coś warzywnego i chrupkiego w trakcie dobrej zabawy.

Party Mix OLE!

  • Pojemność: 420 ml/230 g
  • Cena: ok. 8 zł

PRZEPIS: Sałatka Gyros z Party Mix OLE!

  • 2 filety z kurczaka lub polędwiczki z kurczaka
  • 2 łyżki gotowej przyprawy gyros
  • 2 pomidory
  • 2 czerwone cebule
  • kapusta pekińska
  • Party Mix OLE!
  • 3 ogórki kiszone
  • majonez
  • ketchup

PRZYGOTOWANIE:

  1. Kurczaka myjemy, osuszamy i kroimy w kosteczkę lub paski. Łączymy z przyprawą i odstawiamy na min. 1/2h.W tym czasie kapustę siekamy, pomidory, cebule oraz ogórki kiszone kroimy w kostkę.
  2. Mięso smażymy, aż będzie miękkie i zarumienione. W słoiku (lub jeśli wolicie bardziej tradycyjnie – w misce) na dnie układamy usmażonego kurczaka, majonez, ketchup a następnie resztę składników.
  3. Kolejność układania dowolna, wg. uznania.

Fot. OLE!
Informacja prasowa




Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat