Jesienne menu w Art Restauracji

Restauracja we wrocławskim Art Hotelu wprowadziła nowe dania do menu. Sezon dyniowo-grzybowy można uznać za otwarty!

Szef kuchni Art Restauracji zaproponował z początkiem jesieni wspaniały grillowany stek z polędwicy podany z pieczonym ziemniakiem z twarożkiem i borowikami w czerwonym winie oraz pęczotto z gruszką, pietruszką i indykiem. Specjalnie dla wegan przygotowano  krem z dyni z chili, imbirem, kolendrą, mlekiem kokosowym i prażonymi pestkami dyni. Oczywiście desery są również inspirowane jesienią - do wyboru: sernik dyniowy z sosem żurawinowo-różanym lub pieczona gruszka nadziewana granolą z dodatkiem czekolady i lodami o smaku słonego karmelu.

ip

fot. Art Restauracja





Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat