Taki skład zapewnia nawet bardzo cienkim i delikatnym włosom intensywną regenerację, skuteczne nawilżenie oraz wygładzenie. Dodatkowo przywodzący na myśl egzotyczne wakacje zapach kosmetyków wprawi nas w doskonały humor.
Olej kokosowy to doskonały emolient, który nie tylko intensywnie nawilża włosy, pozostawiając je gładkimi i lśniącymi, ale jednocześnie zabezpiecza je przed niekorzystnym wpływem czynników zewnętrznych. Co więcej olej kokosowy odżywia włosy nie spłaszczając ich, co ma szczególne znaczenie dla posiadaczek włosów cienkich. Z kolei olej ze słodkich migdałów nawilża i kondycjonuje włosy, sprawia, że są one nawilżone, nie plączą się i nie puszą, a dzięki temu wyglądają na zdrowsze. Ten wegański duet znajdziemy w linii Vegan Desserts Coconut&Almond.
W skład linii wchodzą:
Olejek może być stosowany zarówno jako intensywna terapia nawilżająca włosy przed ich myciem, jak i jako produkt nawilżający ich jeszcze mokre końcówki zaraz po myciu.
Fot. VEGAN Skin Desserts
Informacja prasowa