"Kuchnia lekkostrawna" Barbara Toselli

Nowość "Kuchnia lekkostrawna. Najlepsze przepisy na przekąski, dania i desery w wersji light"
Książka jest swego rodzaju kursem kulinarnym. Zawiera ponad 500 zdjęć, na których krok po kroku przedstawiono najlepsze przepisy kuchni lekkostrawnej.

Przepisy opatrzono też fotograficzną mapą składników. W poradniku znajdziemy podstawowe techniki przygotowania sosów, przekąsek, pierwszych i drugich dań oraz deserów. Wszystkie potrawy wykonano w wersji light. Oprócz tradycyjnych potraw w odchudzonej postaci książka zawiera również przepisy na oryginalne i kreatywne dania bogate w smaki.

Odbiorcy

  • osoby, które uwielbiają smacznie i lekko jeść
  • wszyscy, którzy chcą poznać podstawowe techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych potraw lekkostrawnych

Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę?

  • zawiera techniki wykonania sosów, przekąsek, pierwszych i drugich dań oraz deserów w wersji light
  • a także przybliża krok po kroku sposób wykonania różnego rodzaju wyśmienitych oryginalnych dań lekkostrawnych
  • zawarte w książce przepisy opatrzono fotograficznymi mapami składników
  • wszystkie przepisy zamieszczone w niniejszej książce zostały wykonane w redakcyjnej kuchni i opatrzone zdjęciami.

Autor/Autorzy: Toselli Barbara (foto i przepisy)
Stron: 224
Oprawa: miękka ze skrzydełkami
Format: 195 x 240 mm
Rok wydania:  2018
ISBN: 9788379718030
Cena: 35,00 zł




Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat