Do znanego już noża Santoku z czerwoną rękojeścią dołączyły: nóż i widelec do porcjowania oraz nóż do chleba. Dzięki szerokiej gamie akcesoriów codziennego użytku, zarówno entuzjaści gotowania, jak i utalentowani szefowie kuchni mogą teraz z łatwością podjąć się niemal każdego kulinarnego wyzwania.
Noże te nie tylko przykuwają uwagę swą odważną czerwienią. Posiadają ergonomiczne uchwyty, są lekkie i można je także myć w zmywarce. Wykonane zostały w Szwajcarii z odpornej na zużycie stali nierdzewnej. Linię Swiss Classic wyróżnia wysoka funkcjonalność, a nowe akcesoria kuchenne również charakterystyczny czerwony kolor znany z popularnego Oryginalnego Szwajcarskiego Noża Oficerskiego.
Victorinox słynie z ponad 130-letniego doświadczenia w produkcji wysokiej jakości noży w Szwajcarii. Każdy element ma dożywotnią gwarancję na wszelkie wady materiałowe i produkcyjne.
Linia Victorinox Swiss Classic Red jest dostępna w sklepach specjalistycznych, firmowych salonach Victorinox oraz w Internecie.
Linia Swiss Classic Red składa się z następujących noży:
Fot. Victorinox
Informacja prasowa