Naleśnik z kukurydzą i pomidorami
Energetyczne i sycące śniadanie to pozycja obowiązkowa każdego poranka. Prosta receptura złożona zaledwie z kilku składników sprawdzi się zarówno w wersji na miejscu, jak i na wynos. Naturalna słodycz przebadanej Kukurydzy Złocistej Bez pozostałości pestycydów idealnie dopełni całość dostarczając cennych witamin.
Jednocześnie, wybierając produkty sprawdzonej marki Bonduelle nie tylko robimy krok w kierunku zdrowia, ale również wspieramy strategię, której celem jest działanie w zgodzie z naturą.
Składniki:
Przygotowanie:
Pomidory oraz cebulę pokroić na cienkie półplasterki. Za pomocą trzepaczki, w misce wymieszać razem jajka, wodę, mąkę, proszek do pieczenia. Dodać do ciasta pomidory, cebulę i kukurydzę. Na patelni rozgrzać olej. Nabrać mniej więcej 1.5 chochli ciasta z warzywami i wlać na patelnię. Smażyć z obu stron na złoty kolor.
Fot. Bonduelle
Informacja prasowa