Pomysł na pierogi

Pierogi z omastą z pasztetem pieczonym Sokołów Naturrino - przepis kulinarny.
Inna odsłona pierogów.

Pierogi z omastą z pasztetem pieczonym Sokołów Naturrino

Składniki:

  • Pasztet pieczony Sokołów Naturrino 1 opakowanie 200 g
  • Ciasto na pierogi
  • Cebula 1 szt.
  • Olej 20 ml
  • Natka pietruszki
  • Sól i pieprz

Przygotowanie:

  1. Omasta: Cebulę posiekać w kostkę, następnie zeszklić ją na patelni. Dodać sól i pieprz do cebuli. Posiekać natkę pietruszki. Pasztet wyjąć z opakowania, przełożyć do miski, dodać cebulę i natkę pietruszki. Całość dokładnie wymieszać.
  2. Ciasto starannie rozwałkować, na cienki placek. Uformować pierogi z przygotowanym wcześniej farszem. Zagotować wodę, posolić. Do wody wrzucić pierogi. Gotować do wypłynięcia pierogów na powierzchnię wody. Odcedzić.

Fot. SOKOŁÓW
Informacja prasowa




Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat