Pomysły na mniej oczywiste danie z grilla

Camembert z gruszką i kabanosem - przepis.
Zastanawiacie się, co wrzucić na ruszt? A może znudziły się Wam standardowe dania? Wystarczy dodać kilka produktów do menu, aby zwykłe spotkania przy grillu przeistoczyły się w odkrywanie nowych, pysznych smaków!

Wystarczy dodać kilka produktów do menu, aby zwykłe spotkania przy grillu przeistoczyły się w odkrywanie nowych, pysznych smaków!

Camembert z gruszką i kabanosem

  • czas przygotowania: 15 min

Składniki:

  • Kabanosy (np. bankietowe od JBB Bałdyga)
  • 2 krążki sera camembert
  • 2 gruszki
  • Oliwa
  • Przyprawa grillowa

Sposób przygotowania:
Kabanosy skrop oliwą i posyp przyprawą grillową. Gruszki dokładnie umyj i przekrój wzdłuż. Ułóż na tacce wszystkie produkty. Grilluj po obu stronach, aż ser będzie miękki, a gruszki i kabanosy rumiane. Ser przewróć delikatnie na drugą stronę, aby skórka nie pękła. 

Fot. JBB Bałdyga
Informacja prasowa




Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat