Przekąski na długie jesienne wieczory

Krakersy z pasztetem - przepis kulinarny.
Sposobów na spędzenie jesiennego wieczoru jest mnóstwo.

Odłożone na później filmy, niedokończone książki, nowe sezony ulubionych seriali, czy niedawno wydane albumy muzyczne cenionych artystów, to tylko nieliczne przykłady czynności, na które znajdujemy czas w domowym zaciszu. Salon zamieniamy w salą kinową, sypialnię w bibliotekę, a kuchnię w miejsce, w którym rozpieszczamy nasze kubki smakowe. Przygotowujemy sezonowe desery, ulepszamy dobrze nam już znane, tradycyjne potrawy, a także szukamy nowych przepisów. Oto jedna z naszych propozycji. Smacznego!

KRAKERSY Z PASZTETEM

Składniki:

  • pasztet (np. pasztet pieczony Masarnia u Józefa)
  • mini krakersy
  • żurawina
  • koperek

Sposób przygotowania:
Kawałeczki pasztetu ułóż na krakersach.  Dodaj żurawinę i świeży koperek.

  • Poziom trudności: łatwy
  • Czas przygotowania:  5 minut

Fot. JBB Bałdyga
Informacja prasowa




Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat