Przepis Helio na słodkie święta

Masy krówkowe do ciast od Helio.
Mazurek kajmakowy, babka drożdżowa czy sernik z bakaliami to tradycyjne świąteczne słodkości, które tworzą nastrój świąt wielkanocnych, zwłaszcza jeśli przygotowywane są przez nas samodzielnie.

By wyczarować wyjątkowe w smaku domowe ciasta na świąteczny stół nie musimy już spędzać wielu godzin w kuchni, gdyż z pomocą przychodzi nam znany producent bakalii – firma HELIO. Jej naturalnie smaczne, gotowe do bezpośredniego spożycia masy krówkowe, dostępne aż w 5 różnych smakach, idealnie sprawdzą się do wszystkich wielkanocnych wypieków… także w wersji bezglutenowej!

Wytwarzane według sprawdzonej, tradycyjnej receptury z surowców najwyższej jakości masy krówkowe HELIO pomogą nam w szybki i łatwy sposób przygotować wielkanocne przysmaki bez konieczności eksperymentowania z proporcjami składników. Gotowe do bezpośredniego spożycia, naturalnie smaczne masy do ciast HELIO wyróżniają się kremową konsystencją, a łatwość rozsmarowywania oraz bogactwo 5 różnych smaków do wyboru tylko zachęca do przyrządzania słodkich wypieków z ulubioną nutą orzechową, czekoladową, kajmakową, o smaku advocata czy kukułki.

Słodkie masy krówkowe HELIO nie zawierają konserwantów, oleju palmowego i glutenu, co potwierdza znak Przekreślonego Kłosa na opakowaniach HELIO, licencjonowany przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. Dzięki wzorowemu składowi, masy do ciast HELIO mogą się poszczycić certyfikatem „Czytaj skład poleca“ oraz licznymi, prestiżowymi nagrodami przyznawanymi innowacyjnej linii mas do ciast HELIO przez ekspertów rynku, np. Laurem Konsumenta.

By przygotować pyszne, wyjątkowe w smaku i efektowne tradycyjne, wielkanocne ciasta z ulubioną masą krówkową HELIO – wystarczy zajrzeć na kanał HELIO – Bakaliowe Klimaty, gdzie znajdziemy mnóstwo inspirujących wideo przepisów na słodkie święta z HELIO!

Masy krówkowe HELIO = słodki przepis na udane świąteczne wypieki.

Życzymy radosnych, kolorowych i słodkich Świąt Wielkanocnych!

Fot. Helio
Informacja prasowa




Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat