Smaki dawnego Wrocławia w Art Restauracji

Opublikowano: 2013-09-09
Smaki dawnego Wrocławia w Art Restauracji i Kawiarni.
Atutem Art Restauracji i Kawiarni są nie tylko starannie zaprojektowane wnętrza, ale przede wszystkim wyśmienita, bardzo urozmaicona kuchnia.

W Art Restauracji kontynuuje się przebogate tradycje wrocławskiej karty dań. Kucharze wykorzystują bogactwo i smak regionalnych oraz tradycyjnych produktów z Dolnego Śląska, proponując chociażby kulinarne wspomnienia z "krainy pstrąga". Certyfikowany Dziedzictwem Kulinarnym Dolnego Śląska filet z pstrąga z boczniakiem i sosem migdałowo-kaparowym stanowi doskonały przykład wykorzystania produktów regionalnych w kuchni Art Restauracji i Kawiarni.

Zobacz:





Społeczność
Reklama


 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat