Straszne paluszki na Halloween

Halloween z JBB - przepis kulinarny.
Raz, dwa, trzy, straszysz Ty! Jeśli nie wiecie, kogo wybrać do zabawy, nasze paluszki wskażą odpowiednią osobę.

Składniki:

  • parówki bananowe JBB
  • tortilla
  • ketchup

Sposób przygotowania:

  1. Natnij parówki, tak jak na zdjęciu.
  2. Tortillę pokrój na paski o szerokości ok. 1-2 cm.
  3. Każdą z parówek "zabandażuj" w powstały pasek i na końcu zepnij wykałaczką.
  4. Tył powstałych palców polej ketchupem.

Fot. JBB Bałdyga
Informacja prasowa




Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat