Świąteczne wypieki bez oleju palmowego

Tradycyjny sernik, klasyczny mazurek, a może… babeczki wielkanocne?
Święta to doskonała okazja do tworzenia przeróżnych wspaniałych, bakaliowych wypieków - zarówno w tradycyjnej, jak i w nowoczesnej odsłonie!

Zaprośmy więc do kuchni nowe masy do ciast Helio, a przekonamy się, jak w szybki i prosty sposób można przygotować wyśmienite domowe ciasta i desery idealne na nadchodzące święta… ale także na co dzień.

Dla początkujących, dla tradycjonalistów, dla nowoczesnych – z pomocą gotowej masy krówkowej każdy będzie mógł przyrządzić swoje ulubione wielkanocne wypieki – także w wersji bezglutenowej, bo masy do ciast polskiego producenta nie zawierają glutenu. Masy Helio wyróżniają się także brakiem tłuszczu palmowego powszechnie stosowanego przez innych producentów, gdyż firma, mając na uwadze coraz większy wpływ konsumpcji oleju palmowego na nasze życie, opracowała technologię umożliwiającą jego całkowite wyeliminowanie.

Premium masy z dobrym składem Helio wytwarzane są według sprawdzonej, tradycyjnej receptury, z surowców najwyższej jakości, przy użyciu pełnego mleka, i co ważne - bez konserwantów.

Kajmak, advocat, kukułka, smak orzechowy lub czekoladowy oraz… nowość– słony karmel ! Który smak wybrać? Najlepiej wszystkie! :-) Bo dzięki masom krówkowym Helio dostępnym aż w 6 różnych smakach – wypieki będą po prostu zachwycać na świątecznym stole! Z ich pomocą z łatwością przygotujemy wszystkie wielkanocne ciasta, bo masy krówkowe polskiego producenta bakalii są gotowe od razu do bezpośredniego spożycia, w dodatku łatwo się rozsmarowują i… co tu dużo mówić – pysznie smakują :-)

Fot. Helio
Informacja prasowa




Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat