"Uczta" Robert Sowa

Nowość wydawnicza "Uczta. Z restauracji wprost na twój stół" Robert Sowa
Gotuj jak szef kuchni!

Znany polski szef kuchni Robert Sowa przedstawia restauracyjne przepisy, które możemy przygotować w zaciszu własnej kuchni. Naucz się przyrządzać:

  • Pieczoną polędwicę wołową w skorupce ziołowej z białą fasolą
  • Pierś indyczą w panco z sałatką włoską
  • Crumble z orzechów włoskich z truskawkami, tymiankiem
  • Zapiekane naleśniki z kurczakiem, serem pleśniowym i szpinakiem
  • Papardele z sosem serowym z brokułami i kaparami

Doskonałe i wyrafinowane smaki podbiją serca twoich gości. 

Numer ISBN: 978-83-8053-490-2
liczba stron: 224
okładka: twarda
Wydawnictwo: Burda Książki
Format: 16.5 x 21.5 cm
Premiera: 28.11.2018 r.
Cena: 44,90




Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat