Szef kuchni przygotował z tej okazji specjalne menu składające się z :
Przystawka : Tatar z łososia/ rzodkiewka / musztarda francuska / jajko przepiórcze / ogórek piklowany / sałatka z warzyw julienne / syrop pomarańczowy / pieczywo własnego wypieku
Danie głowne do wyboru : Risotto / suszone pomidory / cukinia / czosnek / por / rukiew wodna / parmezan lub Rostbef sous-vide / demi glace / brukiew / smażone brązowe pieczarki i topinambur / puder z buraka
Deser: Torcik owocowy z marakują , mus z dyni , wiśnia , krem czekoladowo orzechowy , ciasteczko biszkoptowe
Cena za zestaw dla dwojga to 280 zł z winem do wyboru ( Luma Syrah - czerwone wytrawne lub Pinot Grigio - białe wytrawne) lub 240 zł bez wina
Rezerwacje przyjmowane są telefonicznie pod numerem : 607 458 558 lub bezpośrednio w restauracji do 12.02.2018
ip
fot. Alyki