Smakołyk, mimo paru ewolucji, pozostał w menu milionów restauracji i stał się międzynarodowym przysmakiem. Burgery z sukcesem można przygotować w swojej kuchni, wzbogacając je o wegetariańskie składniki, jak na przykład kotleciki sojowe i podając z Sosem do Hamburgerów i Hot Dogów Roleski.
Jednym z najpopularniejszych dań typu fast food, które cieszy się niesłabnącą popularnością, jest burger. Chrupiąca bułka wypełniona sporym kawałkiem mięsa i warzywami skąpanymi w gęstym sosie – na jego widok ślinka cieknie niejednemu! Burgery mogą jednak przybierać różne wersje, zarówno mięsne, jak i rybne czy wegetariańskie. Domowe burgery z kotlecikami sojowymi to sposób na poznanie zupełnie nowego smaku. Sos do Hamburgerów i Hot Dogów Roleski podkreśli smak tego dania i sprawi, że chętnie do niego wrócimy.
Sos do Hamburgerów i Hot Dogów z linii Street Food powstał na bazie jednego z najpopularniejszych sosów – Worcester – z dodatkiem kremowego majonezu, pomidorów i przypraw. Stąd idealnie sprawdzi się jako baza domowego burgera – w wersji mięsnej i wegetariańskiej.
Burger z szarpanymi kotlecikami sojowymi z dodatkiem Sosu do Hamburgerów i Hot Dogów Roleski Street Food
Składniki:
Sposób przygotowania:
Fot. Roleski
Informacja prasowa