Sałatka z pasztetem pieczonym
Wielkanoc to również początek wiosny – czas, kiedy sięgamy ze szczególną przyjemnością po młode warzywa. Przygotowane na ich bazie sałatki nie tylko zachwycą smakiem, ale też będą kolorowym akcentem na świątecznym stole. Dzięki szczególnym dodatkom – jak pasztet pieczony – sałatka nabierze wykwintnego stylu. Pasztet pieczony Naturrino ma wyrazisty, lekko pikantny smak, nawiązujący do swojskich pasztetów wypiekanych w domu. Jego recepturę oparto na starannym doborze składników mięsnych i specjalnej mieszanki naturalnych przypraw, ziół i warzyw.
Składniki:
Przygotowanie:
Sokołów Naturrino to linia produktów inspirowanych naturą. Wyróżnia je delikatny smak, podkreślony dodatkiem wyłącznie naturalnych przypraw. Wędliny Naturrino nie zawierają sztucznych konserwantów, fosforanu ani glutaminianu sodu. Doskonale sprawdzają się do przygotowania wyśmienitych dań i przekąsek na wyjątkowe okazje, jak również na co dzień.
Fot. SOKOŁÓW
Informacja prasowa