Wiosenna uczta smaków KFC

KFC w zupełnie nowym wydaniu.
Dobra informacja dla wielbicieli niebanalnych smaków. KFC kusi na wiosnę i wprowadza pyszne burgery, które ucieszą nawet najbardziej wybrednych smakoszy.

Coraz chętniej sięgamy po nietypowe, wysokiej jakości składniki i wyszukane smaki, niezależnie od tego czy gotujemy w domu, czy jemy na mieście. Teraz, dzięki KFC goście restauracji mogą oddać się chwili zapomnienia i spróbować zupełnie nowych, oryginalnych smaków.

Już 2 kwietnia br. do kultowych Zingerów i Ganderów KFC dołączą dwa wyjątkowe burgery: Truvlover Zinger i Bourbon BBQ Grander. To idealna propozycja dla poszukiwaczy kulinarnych nowości oraz osób kochających delektowanie się smakiem. Ich sekret to m.in. oryginalny smak i wysokiej jakości składniki, dzięki którym miłośnicy marki będą mogli poczuć jeszcze więcej przyjemności w przyjemności.

Amerykanie stworzyli burgera. A Polacy go pokochali.
Nowe menu to ukłon marki w stronę trendów i oczekiwań Gości. Burgery, obok kuchni włoskiej, polskiej i kebabów wciąż są na szczycie listy preferencji kulinarnych Polaków. Ich popularność potwierdzają najnowsze badania „Polska na talerzu” z których wynika, że kuchnię amerykańską preferuje aż 34 % przebadanych osób.
Jeśli wy również kochacie burgery to koniecznie musie wpaść do KFC i spróbować dwóch nowych, oryginalnych smaków.

Co takiego odróżna Truvlover Zinger i Bourbon BBQ Grander od klasycznych pozycji?
Sekretem smaku Truvlover Zinger jest aromatyczny majonez truflowy i sos z karmelizowanej cebulki, których smak doskonale komponuje z kawałkiem kurczaka w chrupiącej panierce. Ponadto, w składzie znajdziemy świeży szpinak oraz grillowane pieczarki. Całość zamknięta jest w chrupiącej, perfekcyjnie wypieczonej bułce.

Bourbon BBQ Grander to wyjątkowe połączenie smaków w towarzystwie soczystego kurczaka. To również plaster chrupiącego bekonu, orzechowy smak cheddara i panierowane krążki cebulowe. Wszystko to dopełnia kremowy majonez oraz sos Tennessee Jack, który nadaje całości niepowtarzalnej wyrazistości.

KFC zdradza, że w najbliższym czasie planuje wprowadzić kolejne wiosenne nowości, które ucieszą nie tylko miłośników oryginalnych burgerów ale także tych, którzy na co dzień nie jedzą mięsa. Produkty serwowane w restauracjach KFC zawdzięczają swój wyjątkowy smak nie tylko niepowtarzalnemu połączeniu składników, lecz przede wszystkim ich doskonałej jakości i świeżości.

Każdy powinien przekonać się sam, jak dobrze smakuje wiosna w KFC!

Limitowane burgery Bourbon BBQ Grander oraz Truvlover Zinger dostępne są od dziś we wszystkich restauracjach KFC w całej Polsce.

Fot. KFC
Informacja prasowa




Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat