Wiosna w kolorze fuksji

Wyraź siebie z Crunlight.
Wyrażać siebie można na wiele sposobów – jednym z nich jest ubiór. Poprzez kolorowe stylizacje czy różnorodne dodatki można subtelnie uwidaczniać wewnętrzne ja. Jedną z barw, która pasuje każdej kobiecie, niezależnie czy tkwi w niej wewnętrzna anielica czy diablica, jest fuksja. Natomiast dodatkiem, który zmieści się do torebki (bez względu na jej kolor) są prażynki Crunlight.

Wiosna to perfekcyjny czas na eksperymentalne fuksjowe stylizacje. Wprowadzanie koloru można zacząć od delikatnych dodatków w postaci chustki, opaski lub biżuterii. Z czasem fuksja może stać się  głównym elementem stylizacji w postaci zwiewnej sukienki, marynarki lub kobiecego garnituru. Niezależnie czy chcemy wykorzystać ją jako element pierwszoplanowy, czy detal dopełniający outfit, fuksja doda codzienności nutkę temperamentu. Tak samo jak przekąski Crunlight, które nadają każdej chwili pełni smaku.

Prażynki Crunlight to źródło błonnika, bez dodatku barwników i wzmacniaczy smaku. Występują w czterech pysznych wariantach smakowych, co sprawia, że każda z nas może znaleźć wersję idealną dla siebie. Papryczka jalapeño wpisze się w gusta wielbicielek wyrazistego smaku. Wersja fromage to idealna propozycja dla fanek aksamitnego sera z dodatkiem ziół. Słodka papryka sprawi radość entuzjastkom intensywnych smaków, natomiast pomidor z bazylią zachwyci wielbicielki włoskiej kuchni.

Wiosna to doskonały czas na zmiany – wykorzystaj tę chwilę i zaszalej z kolorem. Pamiętaj – fuksja nigdy nie wychodzi z mody, tak jak przekąski Crunlight.

  • Przekąski wielozbożowe Crunlight dostępne w smakach: jalapeño, pomidor z bazylią, fromagei słodka papryka – cena: 2,50 zł/op. 70 g

Fot. Crunlight
Informacja prasowa




Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat