Wyjątkowe smaki herbat zielonych

Zielona herbata to napój, który od tysiąca lat jest ceniony za swoje dobroczynne działanie.

Odpowiednio dobierając czas parzenia napoju, możemy wydobyć z listków działanie pobudzające lub uspokajające. Swój wyjątkowy smak zielona herbata zawdzięcza bardzo starannemu procesowi wytwarzania. Powstaje z pominięciem procesu fermentacji, a młode listki zbiera się ręcznie z drzewka i w ciągu zaledwie godziny od zerwania poddaje suszeniu. Marka Herbapol zaprasza do odkrycia wyjątkowych właściwości herbat zielonych.

Spróbujcie szlachetnej zielonej herbaty w wersji liściastej o czystym smaku. W napoju tym tkwi tajemnica długowieczności, jasności umysłu i aktywności. Aby napar zachował jak najlepsze właściwości smakowe, mieszankę należy zalewać wodą o temperaturze pomiędzy 60 a 90 stopni Celsjusza. Herbata Zielona Herbapol jest dostępna także w wersji wzbogaconej orzeźwiającą nutą cytryny. Do starannie zebranych i ususzonych listków dodano skórkę cytryny, która nadaje naparowi bardziej wyrazisty charakter.

Herbaty zielone Herbapol to także herbaty ekspresowe dostępne w wygodnych w użyciu torebkach z zawieszką. Pozwolą cieszyć się wyjątkowym smakiem najlepszych listków herbacianych, dobroczynnymi właściwościami naparu oraz łatwością przygotowania. Możemy rozkoszować się smakiem herbaty w wariancie klasycznym lub wzbogaconym owocem soczystej wiśni.

ip

fot. Herbapol




Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat