Warsztaty kulinarne z Agnieszką Mielczarek

Warsztaty kulinarne z Agnieszką Mielczarek towarzyszące premierze książki "5 lat młodsza w 5 tygodni" odbyły się w czwartek 9 lutego w Studiu Kulinarnym w Warszawie.

Wygląd 25-latki po czterdziestce, bez ingerencji chirurga? Czy to w ogóle jest możliwe? Okazuje się, że tak i Agnieszka Mielczarek jest tego żywym dowodem. Coach żywienia, a prywatnie żona Pascala Brodnickiego, w swojej książce "5 lat młodsza w 5 tygodni" pomaga osiągnąć świeży i młody wygląd. Przekonuje, że kluczem do sukcesu jest optymalnie skomponowana dieta i prezentuje 25 przepisów na każdą porę dnia.

W warsztatach udział wzięli m.in. dziennikarze i fotoreporterzy. Wraz z Agnieszką Mielczarek przygotowali kilka potraw z książki: cynamonową owsiankę z piekarnika, zupę z dyni z kurkumą, imbirem i mlekiem kokosowym oraz quinoa, czyli komosę ryżową po marokańsku. Uczestnicy mogli się przekonać, że zdrowe dania są nie tylko smaczne, ale też proste i szybkie w przygotowaniu. Agnieszka Mielczarek dzieliła się także wskazówkami, trickami i poradami, m.in. w jaki sposób dietą można poprawić swój wygląd i samopoczucie. Nie zabrakło również degustacji samodzielnie przygotowanych potraw.

Fot. Maciej Goliszewski / Epoka dla Edipresse Książki
Informacja prasowa

Powrót strony głównej galerii zdjęć
Warsztaty kulinarne
Warsztaty kulinarne
Warsztaty kulinarne
Warsztaty kulinarne
Warsztaty kulinarne
Warsztaty kulinarne
Warsztaty kulinarne
Warsztaty kulinarne
Warsztaty kulinarne
Warsztaty kulinarne
Powrót strony głównej galerii zdjęć

Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat