Angus Weeks w Burger King

Burger King wprowadził do oferty kolejne limitowane burgery.

Texas BBQ Angus i Mozzarella Angus to propozycje dla miłośników burgerów z solidną porcją wołowiny Premium Angus. Oferta Angus Weeks dostępna będzie we wszystkich restauracjach Burger King w Polsce do 16 stycznia 2017 roku.

Texas BBQ Angus to duża porcja 100% wołowiny Premium Angus zatopionej w serze American. Do tego cztery plastry chrupiącego bekonu, pikle oraz świeże warzywa: sałata lodowa, plastry pomidora i cebuli. Wszystko to z dodatkiem sosu BBQ i majonezu.

Mozzarella Angus to wyjątkowe połączenie grillowanej na ogniu 100% wołowiny Premium Angus z dwoma plastrami sera Mozzarella. Całość uzupełnia świeża sałata, a smak podkreśla prażona cebulka zatopiona w majonezie i sosie Steakhouse.

Każdy z burgerów świetnie smakuje z Zakręconymi Frytkami, które dzięki pikantnym przyprawom potrafią konkretnie zakręcić kubkami smakowymi.

ip

fot. Burger King




Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat