Texas BBQ Angus i Mozzarella Angus to propozycje dla miłośników burgerów z solidną porcją wołowiny Premium Angus. Oferta Angus Weeks dostępna będzie we wszystkich restauracjach Burger King w Polsce do 16 stycznia 2017 roku.
Texas BBQ Angus to duża porcja 100% wołowiny Premium Angus zatopionej w serze American. Do tego cztery plastry chrupiącego bekonu, pikle oraz świeże warzywa: sałata lodowa, plastry pomidora i cebuli. Wszystko to z dodatkiem sosu BBQ i majonezu.
Mozzarella Angus to wyjątkowe połączenie grillowanej na ogniu 100% wołowiny Premium Angus z dwoma plastrami sera Mozzarella. Całość uzupełnia świeża sałata, a smak podkreśla prażona cebulka zatopiona w majonezie i sosie Steakhouse.
Każdy z burgerów świetnie smakuje z Zakręconymi Frytkami, które dzięki pikantnym przyprawom potrafią konkretnie zakręcić kubkami smakowymi.
ip
fot. Burger King