Bułka maślana z roladkami z gotowanej szynki i rzodkiewki

Przepis na bułkę maślaną z roladkami z gotowanej szynki i rzodkiewki.
Przepis na zdrową i pyszną bułkę maślaną z roladkami z gotowanej szynki i rzodkiewki.

Składniki:

  • 4 bułki maślane
  • 4 trójkąciki sera topionego z szynką Hochland
  • 8 plastrów szynki gotowanej
  • 4 rzodkiewki starte na tarce
  • ½ drobno posiekanego pęczka pietruszki
  • sałata rzymska


Sposób wykonania:
Ser topiony mieszamy z rzodkiewką i pietruszką (opcjonalnie możemy doprawić pieprzem). Przygotowaną pastą smarujemy plastry szynki i zwijamy w roladki, które następnie układamy w bułce maślanej na liściu sałaty.

Smacznego!

Fot. Hochland
Informacja prasowa




Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat