ROMANTYCZNA KOLACJA!

ROMANTYCZNA KOLACJA w Art Hotelu.
Marzy Ci się romantyczna kolacja w stylowych wnętrzach zabytkowej kamienicy. Trafiłeś idealnie! Art Restauracja i Kawiarnia to miejsce którego szukałeś!

Zaplanuj tylko dzień, a romantyczną aranżację z menu i nastrojową muzyką przygotujemy my.

Proponujemy w cenie menu*:
- stylowe wnętrze Art Restauracji i Kawiarni
- elegancko ozdobioną, pamiątkową kartę menu *
- romantyczną aranżację stolika
- lampkę wina na dobry początek

Aby podkreślić wyjątkowość tego wydarzenia zamów dodatkowe atrakcje:
- fontannę czekoladową dla Dwojga - 120 zł
- butelkę szampana Moët & Chandon ze świeżymi truskawkami - 350 zł
- butelkę wina musującego ze świeżymi truskawkami - 150 zł
- bukiet kwiatów - 100 zł
- nastrojową muzykę na żywo (do wyboru skrzypce lub gitara - cena do ustalenia z Artystą)

Szef Kuchni Art Restauracji i Kawiarni - Grzegorz Pomietło poleca miłosne afrodyzjaki:
*Ostrygi zapiekane pod kołderką parmezanu podawane na jednym półmisku dla dwojga - 44 zł

*Menu do wyboru

ZESTAW I - 75 zł osoba**

  • Przystawka
  • Grzanki z kozim serem i sosem figowym na bukiecie sałat
  • Danie Główne
  • Risotto z selerem naciowym krewetką z sosem szafranowym
  • Deser
  • Bezowy torcik z owocami z musem z białej czekolady


ZESTAW II- 75 zł osoba**

  • Zupa
  • Consomme z kaczki z makaronem szpinakowym
  • Danie Główne
  • Barramundi podane z ryżem z dodatkiem szafranu ze słodko – kwaśnym sosem limonkowym
  • Deser
  • Sernik z ricotty z sosem malinowym


ZESTAW III- 95 zł osoba**

  • Przystawka
  • Melon w szynce parmeńskiej na liściach szpinaku z sosem balsamicznym
  • Danie Główne
  • Kotleciki jagnięce z kuskusem, owocem granatu w aksamitnym sosie miętowym
  • Deser
  • Chłodnik melonowo-pomarańczowy z sorbetem cytrynowym


ZESTAW IV - 142 zł osoba**

  • Przystawka
  • Sałatka z avokado i łososia wędzonego
  • Przystawka ciepła
  • Małże św. Jakuba na grzance z warzywnym tagliatelle
  • Danie Główne
  • Stek z polędwicy z sosem z gorgonzoli z szafranem podany z fasolką szparagową i gotowanymi ziemniakami
  • Deser
  • Torcik czekoladowy z sosem z papryczkami chilli


**Napoje niewliczone w cenę menu

Masz ochotę dłużej świętować - zarezerwuj pakiet z noclegiem w Art Hotelu!

Rezerwacja i sprzedaż
Aby otrzymać więcej informacji, prosimy o kontakt z Działem Konferencji i Bankietów pod nr telefonu: + 48 71 78 77 132, pocztą elektroniczną: bankiety@arthotel.pl lub wypełniając formularz.





Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat