Nowe propozycje z linii Z Gruntu Dobre to: Biryani - ryż w stylu indyjskim z czerwonym sosem, Chilli sin carne z ryżem, Pulpeciki w sosie pomidorowo-cebulowym z ryżem oraz Roladki z nadzieniem warzywnym w sosie pomidorowym z ryżem. Wszystkie te dania mają „czystą etykietę” – nie zawierają konserwantów, a ich składniki są w 100% naturalne.
Jak dziś chcemy jeść? Zdrowo, wygodnie i naturalnie! Coraz więcej osób stara się, by ich codzienny jadłospis był odpowiednio zbilansowany, różnorodny i bogaty w produkty pochodzenia roślinnego. Z drugiej strony, współczesny tryb życia sprawia, że nie zawsze mamy czas na samodzielne przygotowywanie pełnowartościowych posiłków. Idealnym rozwiązaniem są tu oczywiście dostępne na rynku w szerokim wyborze dania gotowe. Przy ich wyborze kierujemy się smakiem, warto jednak też zwrócić uwagę na skład i sięgać po te, które są naprawdę wartościowe, dobrej jakości i bez sztucznych konserwantów.
Właśnie takie są nowe dania gotowe z sokołowskiej linii Z Gruntu Dobre. Zawierają one wyłącznie warzywa, składniki roślinne i naturalne przyprawy. Powstają z zachowaniem najwyższych standardów jakości. Odpowiednio zbilansowana porcja stanowi wartościowy, bogaty w białko roślinne posiłek. To znakomite rozwiązanie nie tylko dla wegan czy wegetarian, ale także fleksitarian i wszystkich, którzy chcą zadbać o to, by na co dzień spożywać więcej produktów pochodzenia roślinnego.
Dania gotowe Z Gruntu Dobre wyróżniają też wyjątkowe walory smakowe. Wśród nowości znaleźć można cztery oryginalne propozycje:
Dania gotowe Z Gruntu Dobre są wygodne i szybkie w przygotowaniu – wystarczy je podgrzać, by otrzymać wartościowy i smaczny posiłek roślinny. To doskonała propozycja na lunch, obiad lub ciepłą kolację.
Ceny:
Fot. Sokołów S.A.
Informacja prasowa