Palma z Murzynkiem Z.T. „Bielmar” to pełnotłusta (80% tłuszczu) margaryna kulinarna produkowana na bazie oleju palmowego, komponowana według tej samej receptury od 40 lat. Zawiera ukwaszone mleko, witaminy A, D3 oraz naturalną witaminę E. Nadaje ciastu pożądaną konsystencję i kruchość, zapewnia też dłuższą świeżość. Doskonale sprawdza się także jako podstawa mas, kremów i polew. Dostępna w kostkach o gramaturze 250 g, w sugerowanej cenie det. ok. 2 zł/szt.
Drogie Panie, mamy dla Was dwie tace z wkładem chłodzącym i pokrywą, ufundowane przez Spółkę „Bielmar”, producenta margaryny Palma z Murzynkiem. Aby wygrać jedną z nich, należy odpowiedzieć na pytanie:
Ile tłuszczu zawiera pełnotłusta margaryna Palma z Murzynkiem? Napisz też jaki jest Twój sposób na wyjątkowo słodkie Walentynki.
Inspiracji szukaj na www.wypiekiudane.pl
Na Wasze odpowiedzi czekamy do 14.02.2014r. do godz. 20.00. Zwyciężczynie o wygranej zostaną powiadomione mailowo. Odbiór nagród osobiście w siedzibie portalu dlaLejdis.pl ul. Podwale 62a/2a w godzinach 16-19 dla Wrocławianek lub wysyłka pocztą do innych rejonów.
Fundatorem nagród w konkursie są Zakłady Tłuszczowe Bielmar, producent margaryny Palma z Murzynkiem.
Zwycięzcy konkursu:
Tacę z wkładem chłodzącym i pokrywą otrzymuje Dorota Kluczyńskaa 603***336
Tacę z wkładem chłodzącym i pokrywą otrzymuje Patrycja Szeląg 512***760