Firma Roleski wprowadziła do swojej oferty nowy ketchup ekologiczny BIO, którego każde 100 g powstało z aż 218 g pomidorów organicznych. Ketchup Ekologiczny BIO Oryginalny Łagodny bez skrobi, glutenu, GMO i z certyfikowanych ekologicznych składników to gwarancja smaku w zgodzie z naturą, który doskonale uzupełni smak dań z całego świata. Poznajmy zatem przepis na oryginalne koreańskie tofu z oryginalnym, ekologicznym keczupem Roleski.
Tofu to wynaleziony w Chinach w II w. p. n. e. przez Liu Ana twarożek sojowy. Preferowane przez mieszkańców Azji, ale również wegan i wegetarian tofu jest istotnym źródłem białka w diecie oraz produktem, z którego można stworzyć mnóstwo przepysznych dań. Naszym absolutnym hitem, który zachwyci najbardziej wyrafinowane podniebienia, jest koreańskie tofu z jaśminowym ryżem, sosem oraz dodatkiem ketchupu BIO Roleski.
Składniki (4 porcje):
Koreański sos:
Przygotowanie:
Ketchup Ekologiczny BIO Oryginalny Łagodny Roleski
Fot. Roleski
Informacja prasowa