Kulinarna podróż do Włoch w AUCHAN

Kulinarne śwęto w Auchan.
NORTH COAST w dniach 9 do 21. maja zaprasza na wielkie święto kuchni włoskiej w Auchan, gdzie klienci będą mieli okazję odkryć wiele nowości od czołowych dostawców, tego największego w Polsce dystrybutora śródziemnomorskich produktów spożywczych premium.

Wśród  wyjątkowych propozycji znajdą się m.in. gotowe kremowe zupy Cirio z ciecierzycy, fasoli oraz pomidorów w ekologicznych opakowaniach kartonowych. Zupy te czarują nie tylko wyjątkowym smakiem, lecz także wysoką jakością składników i starannym przygotowaniem. To pyszne i pożywne dania, idealne na szybki lunch w pracy, czy jako pożywna przekąska w ciągu dnia. Ich szybkie przygotowanie sprawia, że są doskonałą opcją dla zabieganych osób, które pomimo braku czasu nie chcą rezygnować z pełnowartościowego i zdrowego posiłku oraz doskonałego smaku tradycyjnej zupy jak u włoskiej mammy.

Majowymi nowościami w Auchan będą także keczup i sos barbecue Cirio dostępne w praktycznych saszetkach. Dzięki poręcznej formie, są idealne na różne okazje – od grillowania w ogrodzie, przez pikniki w parku, po wycieczki za miasto. Oba produkty to 100% włoskich pomidorów ze zrównoważonych upraw, przetworzonych w ciągu 24 godzin od zbioru, bez dodatków barwników czy konserwantów. Dzięki temu jak wszystkie produkty Cirio zachowują cenne wartości, pachną oraz smakują świeżymi pomidorami.

Fot. North Coast
Informacja prasowa




Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat