Grillowana kiełbasa z twistem

Grillowana kiełbasa z fetą, oliwkami i suszonymi pomidorami - przepis kulinarny.
Podpowiadamy co warto upiec na grillu – nie będą to zwykłe kiełbaski!

Grillowana kiełbasa z fetą, oliwkami i suszonymi pomidorami

  • czas przygotowania: 25 min

Składniki:

  • Kiełbasa (np. swojska od JBB Bałdyga)
  • 100 g sera feta
  • Czarne oliwki
  • Suszone pomidory
  • Świeżo mielony pieprz

Sposób przygotowania:
Oliwki, fetę i suszone pomidory pokrój na drobne kawałki. Wymieszaj składniki ze sobą, dopraw pieprzem. Kiełbasę rozkrój wzdłuż i napełnij farszem. Całość upiecz na grillu.

To się nazywa grillowanie ze smakiem!

Fot. JBB Bałdyga
Informacja prasowa




Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat