Jogurt z malinami

 Jogurt z malinami i MIXEM BAKALII Z ŻURAWINĄ KRESTO - przepis kulinarny.
Jak unikać nieprzemyślanego jedzenia na mieście? Wystarczy zaplanować wcześniej swoje posiłki i przygotowywać je w domu przed wyjściem do pracy lub na uczelnię.

Nie musisz również martwić się transportem – szczelne pojemniki zdadzą tutaj egzamin. W roli szybkiej śniadaniowej przekąski doskonale sprawdzi się jogurt z malinami i MIXEM BAKALII Z ŻURAWINĄ KRESTO. To prosty i pożywny sposób na uzupełnienie energii na dalszą część dnia.

Składniki (2 porcje)

  • 500 g jogurtu naturalnego
  • 150 g malin (mrożonych lub świeżych)
  • 1/2 op. MIXU BAKALII Z ŻURAWINĄ KRESTO
  • 1–2 łyżki miodu (lub innego słodzika

Wykonanie

  1. Odłóż 6 malin, a resztę zmiksuj z jogurtem i słodzikiem.
  2. Przelej porcje jogurtu do dwóch misek, dodaj do nich MIX BAKALII Z ŻURAWINĄ KRESTO oraz pozostałą część malin.
  3. Gotowe danie możesz przełożyć do pudełka i zabrać do pracy, szkoły czy w podróż.

Smacznego!

Fot. VOG Polska
Informacja prasowa




Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat