Ekologiczny ketchup BIO z dodatkiem papryczek jalapeno to najlepszy wybór dla tych, którzy lubią ostrzejszą kuchnię – na przykład rodem z Meksyku. Z Meksyku pochodzi również przepis na koktajl krewetkowy z awokado, kolendrą i limonką z dodatkiem ketchupu pikantnego jalapeno BIO Roleski.
Krewetki to zdecydowanie jedne z najbardziej znanych i lubianych owoców morza. Poza swoim wyjątkowym, delikatnym mięsem posiadają wiele cennych witamin i minerałów, są również doskonałym źródłem białka. Dodatkowo, przez swój delikatny smak, bardzo dobrze uzupełniają przeróżne potrawy - od pizzy, przez makarony na sałatkach kończąc. Mogą również stanowić bazę wykwintnych dań. Naszym faworytem jest lekki, meksykański koktajl krewetkowy z dodatkiem warzyw i ketchupu pikantnego jalapeno BIO Roleski. To danie idealnie sprawdzi się jako opcja na kolację we dwoje czy wyszukaną przystawkę.
Składniki ( 4 porcje):
Sos koktajlowy:
Przygotowanie:
Ketchup Ekologiczny BIO Jalapeno Pikantny
Cena: średnia cena półkowa ketchupu bio to 6,39 zł
Fot. Roleski
Informacja prasowa