Hot-dog, bo o nim mowa, już w najbliższą sobotę obchodzi swoje święto. Jak przygotować go samodzielnie w domu i z czym najlepiej go podawać? Podpowiadamy!
Letnie hot-dogi z Polankami
Składniki:
Składniki na sos:
Sposób przygotowania:
Piekarnik nagrzej do 230°C. Bułki przekrój na pół i daj do nagrzanego piekarnika na 2 minuty, aby się przyrumieniły. Parówki #Polanki JBB ugotuj. Paprykę pokrój w paseczki, pomidorki przekrój na pół, cebulkę posiekaj, a ogórki pokrój w plasterki. Wszystkie składniki na sos wymieszaj ze sobą i posmaruj nim bułki. Na sos daj sałatę, parówkę Polankę, paprykę, ogórki i pomidory. Na koniec, na górę daj kiełki #przepisyJBB.
Fot. JBB Bałdyga
Informacja prasowa