Wydobędą z naszych potraw to, co najlepsze i podbiją najbardziej wymagające podniebienia. Ich uniwersalne zastosowanie docenią miłośnicy smacznej, zdrowej i zróżnicowanej kuchni.
Olej Wielkopolski pojawił się na półkach niecały rok temu. W tym czasie udało mu się zdobyć zaufanie wielu konsumentów. Dzięki swojemu wyjątkowo delikatnemu smakowi Wielkopolski podkreśla naturalny aromat przyrządzanych potraw. Już kilka kropli wydobywa głębię smaku z ulubionych dań. Olej ten idealnie nadaje się do smażenia i pieczenia różnorodnych dań, zarówno tych tradycyjnych, jak i nowoczesnych przysmaków międzynarodowej kuchni.
Udany debiut Oleju Wielkopolskiego na polskim rynku zachęcił jego producenta do wprowadzenia nowych smaków: słonecznikowego i mieszanki oleju rzepakowego z oliwą z oliwek.
Olej słonecznikowy
Olej słonecznikowy, nowy produkt firmy Princes to idealny składnik sałatek – jego subtelny smak i delikatny zapach nadaje im nowych właściwości. Wystarczy użyć tylko kilku kropli, a zwykła domowa sałatka zamieni się w przysmak, a tradycyjny obiad w prawdziwe święto. Olej słonecznikowy to także idealny dodatek do gotowanych potraw - nadaje im wyjątkowego smaku. Większość pań domu nie wyobraża sobie bez niego przyrządzania posiłków – to dla nich integralna część domowej kuchni, bez której ich ulubione potrawy nie osiągnęłyby oczekiwanego smaku.
Mieszanka oleju rzepakowego z oliwą z oliwek 5%
Olej rzepakowy jest często używany w kuchni polskiej. Jednak Wielkopolski, odpowiadając na potrzeby konsumentów, dodał do tradycyjnego oleju rzepakowego pięć procent oliwy z oliwek. To idealny dodatek nie tylko do sałatek, ale także do smażenia, gotowania, a nawet duszenia potraw. Z każdego dania wydobywa to, co najlepsze. Należy dolewać go tuż przed podaniem potrawy na stół, gdyż wtedy zachowuje wszystkie swoje wyjątkowe właściwości. Mix oleju rzepakowego z oliwą z oliwek to kombinacja dobrego smaku i wyjątkowych właściwości.
Olej Wielkopolski dostępny jest w cenie 6,99 PLN (butelka 1L)