Pożywne danie

Pajda ze smażoną kiełbasą - przepis kulinarny.
Sprawdźcie, jakie pyszności można stworzyć z tym prostym i często niedocenianym składnikiem polskiej kuchni.

Pajda ze smażoną kiełbasą

Składniki:

  • kiełbasa swojska (np. od JBB Bałdyga)
  • 2 cebule
  • kilka ogórków konserwowych
  • smalec do smażenia
  • szczypiorek
  • ulubione pieczywo

Sposób przygotowania:
Kiełbasę pokrój w talarki. Cebulę pokrój w piórka. Na smalcu podsmaż kiełbasę, po chwili dodaj do tego cebulę. Smaż kilka minut. Na pieczywie ułóż smażoną kiełbasą z cebulą. Na to ułóż plasterki ogórka i szczypiorek.

Fot. JBB Bałdyga
Informacja prasowa




Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat