Przekąski z ciasta francuskiego

Przekąska z ciasta francuskiego z plastrami kiełbasy - przepis kulinarny.
Koniecznie wypróbujcie ten przepis.

Przekąska z ciasta francuskiego z plastrami kiełbasy

Składniki:

  • kiełbasa Godspodarska (np. od JBB)
  • ciasto francuskie
  • pesto z suszonych pomidorów
  • ser cheddar

Sposób przygotowania:
Ciasto francuskie smarujemy pesto z suszonych pomidorów i kroimy na kwadraty wielkości około 5 cm. Następnie układamy na nie kolejno ser oraz talarki z kiełbasy. Pieczemy na blasze z papierem do pieczenia około 25 minut w piekarniku nagrzanym do 190°C.

Fot. JBB Bałdyga
Informacja prasowa




Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat