Ulgę powinni odczuć również panowie, bowiem w domach, w których nie kupuje się gotowych
ciast, to właśnie mężowie są na ogół zapędzani do mielenia
maku, siekania
orzechów i skórki pomarańczowej, czy obierania
migdałów. Kuszącą alternatywą jest nowa linia do
ciast BAKALLAND, w skład, ktorej wchodzą
bakalie (
migdały,
orzech laskowe, włoskie) obrane, posiekane, gotowe do wrzucenia do
ciasta oraz mieszanka keksowa.
Aromatyczna, pełna rodzynek i pomarańczowej skórki, pachnąca
migdałami gotowa masa
makowa firmy
BAKALLAND pozwala łatwo przygotować tradycyjnego polskiego
makowca bez tracenia czasu na żmudne mielenie
maku. Ponadto nie musimy już wybierać między samodzielnym przygotowaniem zdrowego produktu, a kupnem gotowego i zaoszczędzeniem czasu – rozwiązaniem jest masa
makowa BAKALLAND bez dodatku konserwantów.
Wszystkim ceniącym smak domowych
ciast,
BAKALLAND proponuje także wyśmienite
bakalie, które nie tylko udekorują nasze wypieki, ale także dodane do
ciasta nadadzą mu niepowtarzalny smak. W okresie bożonarodzeniowym wśród naszych zakupów królują: apetyczne rodzynki, delikatne wiórki kokosowe, cieniutkie
migdałowe płatki, aromatyczna skórka pomarańczowa, smakowite
orzechy oraz wyborne śliwki suszone. Z tych doskonałych, najwyższej jakości produktów
BAKALLAND można przygotować znakomite wypieki, które z pewnością oczarują nie tylko domowników, lecz także zaproszonych gości.
Bakalie to nie tylko doskonały dodatek do
świątecznych wypieków, lecz również świetna przekąska do podjadania między posiłkami, podczas gotowania lub oglądania telewizji. W przeciwieństwie do tuczących i ciężkostrawnych chipsów czy batonów,
bakalie są zdrowe i zawierają wartościowe witaminy i mikroelementy. Zachęcamy do przegryzania
bakalii nie tylko od
święta, lecz codziennie i systematycznie. Nasz organizm z pewnością to doceni. Zacznijmy już teraz, nie czekając na Boże Narodzenie?
Bakalland życzy wesołych i smakowitych Świąt Bożego Narodzenia!