W sezonie wiosna-lato 2014 nadchodzi moda na chrupiące sałatki!

Chrupiąca sałatka Bakalland.
Wiosna już przybyła i bardziej zbliża nas do upragnionego lata. To idealny czas na aktywność fizyczną i zmianę nawyków żywieniowych.

W sezonie wiosenno-letnim chętnie zmieniamy ciężki posiłki na  rzecz lekkich, pysznych, kolorowych sałatek, które od tej wiosny będą jeszcze pyszniejsze, bo… CHRUPIĄCE.

Bakalland „Chrupiąca sałatka” to nowość stworzona z myślą o wielbicielach sałatek.  Naturalnie prażone w piecu ziarna słonecznika i dyni z domieszką orzeszków pinii sprawią, że każda sałatka będzie jeszcze smaczniejsza i pożywniejsza. Świeże i kolorowe warzywa, takie jak lubisz najbardziej, lekko skropione oliwą i sokiem z cytryny wraz z chrupiącym dodatkiem wprawią w zachwyt najbardziej wymagających smakoszy!

Jakąkolwiek sałatkę przyrządzamy, możemy ją każdorazowo wzbogacić garścią nowości Bakalland „Chrupiąca sałatka”. Nie tylko sałatki będą smaczniejsze i pożywniejsze, ale dzięki temu chętniej będziemy je przyrządzać. A przecież każdy wie, że częste jedzenie warzyw i owoców sprzyja naszej diecie i urodzie.

Fot. Bakalland
IP




Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat