Zupa kalafiorowa z krewetkami

Przepis na zupę kalafiorową z krewetkami.
Przepis na pyszną zupę kalafiorową z krewetkami.

Sposób przygotowania:
Rozmroź 200 g krewetek koktajlowych. Skrop sokiem z cytryny i odstaw na 10 minut do lodówki. Przygotuj Zupę kalafiorową PROSTE HISTORIE zgodnie z przepisem na opakowaniu. Na patelni rozgrzej 1 łyżkę masła i wrzuć krewetki. Dodaj 2 przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku i trzymaj na ogniu 2 minuty. Zawartość patelni przerzuć do gotującej się wody, dodaj 1 płaską łyżeczkę curry. Podgotuj przez 3 minuty. Serwuj z dodatkiem śmietany. Smacznego!

Fot. PROSTE HISTORIE
Informacja prasowa




Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat