27 listopada zima z Burgerem Drwala rozkręca się w pełni. Po przemianie wrocławskiej restauracji zlokalizowanej przy ul. Bardzkiej 3a w wielką, interaktywną kolorowankę, w której przedpremierowo można było spróbować wszystkich wariantów zimowego klasyka, przyszedł czas na całą Polskę. Burger Drwala od dzisiaj dostępny jest w każdej restauracji McDonald’s w pełnej ofercie. Na jakie pozycje, oprócz wariantu klasycznego, mogą liczyć goście złotych łuków? W tym sezonie smaku zimie nadaje Burger Drwala z kurczakiem, żurawiną, chrzanem oraz absolutna nowość, czyli Burger Drwala z Kurkami. Nowy wariant z soczystą wołowiną, wyjątkowym serowym kotletem kurkowym w panierce i chrupiącym boczkiem to idealne zimowe połączenie. Do tego świeża sałata lodowa, puszysta serowo-bekonowa bułka, prażona cebula oraz dwa wyśmienite sosy: z przyprawami i kurkowy. Wszystko to sprawia, że mroźna pora roku maluje się w lepszych barwach!
To jednak nie koniec dobrych wiadomości. Fani Burgera Drwala, którzy z utęsknieniem czekali na powrót wariantu podwójnego lub ostrego, mogą zacząć już świętować. Tej zimy każdą wybraną opcję można zmienić na podwójną lub dodać do niej ostrość podczas personalizacji. Burger Drwala z Kurkami na ostro albo podwójny Burger Drwala z żurawiną? Czemu nie! Czas doświadczyć lepszej strony zimy. Po swojemu.
Fot. McDonald’s Polska
Informacja prasowa