Jeśli lubisz przygotowywać wypieki na specjalne okazje albo zwieńczać codzienne posiłki deserem i szukasz pomysłów na udekorowanie tych smakołyków, ta książka jest dla ciebie!
Znajdziesz w niej nie tylko przepisy na ciasta, masy, lukry i kremy, lecz także wskazówki, jak łatwo, a zarazem efektownie przybrać tort, ciastka i babeczki. Nauczysz się, jak zrobić szprycę z pergaminu, ozdobić ciasteczka lukrem i zabarwić krem do tortów. W pięknym dekorowaniu wypieków pomogą ci rady autorki, szczegółowe instrukcje i kolorowe zdjęcia przedstawiające poszczególne etapy wykonywania niezwykłych słodkich dekoracji.
Kilkadziesiąt prostych, świetnych pomysłów na dekorowanie ciastek, tortów i babeczek – na specjalne okazje lub na co dzień.
ISBN: 978-83-8151-900-7
FORMAT: 218x230 mm
WYDANIE: piąte
RODZAJ OPRAWY: broszurowa klejona
STRON: 96
CENA: 39,99 zł
tłum.: Magdalena Jatowska