Miodogryzki to zdrowe naturalne żelki - owocowa przekąska idealna do żucia. Żelkową konsystencję nadają im pektyny pochodzące z jabłka. Jabłko w Miodogryzkach pieczone jest ze skórką, co pozwala na maksymalne wykorzystanie całej jego dobroci! Do tego dodatek świeżych lub mrożonych owoców i odrobina miodu wielokwiatowego. Całość jest suszona w temperaturze ok. 40 stopni, aby zachować wszystkie wartości odżywcze zarówno miodu, jak i owoców, a następnie ręcznie zwijana w kolorowe rolki. Pysznie, a zarazem zdrowo!
Bazą Miodogryzków jest jabłko pieczone ze skórką. W każdym słoiku znajduje się miks owocowych smaków: jabłko, truskawka, gruszka, malina, wiśnia, pomarańcza, ananas, borówka, mango. Receptura Miodogryzków to 100% naturalnych składników - bez dodatku cukru, barwników i konserwantów.
Fot. Pasieki Rodziny Sadowskich
Informacja prasowa