Karmelowy smak wiosny w wydaniu Huel!

Aksamitny Słony Karmel - nowość od marki Huel.
Marka postanowiła nieco urozmaicić swoją ofertę na wiosnę i poszerzyć sztandarową linię proszków Huel v3.0 o nowy smak. W kwietniu tego roku miłośnicy pełnowartościowych posiłków będą mogli sięgnąć po kolejną propozycję, tym razem zajadając się smakiem aksamitnego Słonego Karmelu!

Smak Słonego karmelu jest nowym smakiem dodanym do linii Huel Powder. Produkt jest  w 100% wegański, z idealną równowagą białka, węglowodanów, błonnika i tłuszczów omega-3 i -6, których potrzebujemy na co dzień. -Cieszymy się, że możemy zaoferować szerszą gamę smaków, szczególnie w okresie, gdy ludzie świadomie starają się lepiej się odżywiać, a Huel może być tą jedną prostą zmianą, która ułatwi osiągnięcie swoich celów - zaznacza Julian Hearn, założyciel firmy Huel.

Niezależnie od tego, czy wybranym celem jest utrata wagi, zwiększenie masy mięśniowej, czy po prostu spożywanie większej ilości zdrowej żywności pochodzenia roślinnego, nowy smak może sprawić, że odżywianie będzie łatwiejsze niż kiedykolwiek.

Proszki Huel są produkowane przy użyciu zrównoważonych składników, takich jak białko grochu, siemię lniane, białko brązowego ryżu, słonecznik i kokos, które zapewniają doskonały profil aminokwasowy i dobrą równowagę niezbędnych tłuszczów. Preparat zawiera pro- i prebiotyki, a dodano do niego również kombuchę i ekstrakt z zielonej herbaty celem uzyskania dodatkowych naturalnych substancji odżywczych. Każde opakowanie zawiera 17 posiłków, których okres przydatności do spożycia wynosi 12 miesięcy. Używając tyle proszku, ile w danej chwili potrzebujesz przyczyniasz się do minimalizacji odpadów żywieniowych.

  • Cena: od 5,51 zł za posiłek

Fot. Huel
Informacja prasowa




Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat