Masa krówkowa w poręcznym doypacku!

Słodka nowość od Helio.
HELIO, czołowy producent bakalii i mas do ciast, wprowadza na rynek innowacyjne rozwiązanie dla miłośników słodkich wypieków – Masę Krówkową w praktycznym opakowaniu typu doypack. To idealna propozycja dla tych, którzy cenią sobie wygodę, świeżość i doskonały smak.

Nowe, lżejsze opakowanie sprawia, że przechowywanie masy jest niezwykle łatwe. Produkt jest gotowy do użycia od razu po otwarciu – doskonale sprawdzi się jako nadzienie do ciast, ciastek, gofrów czy naleśników.

Masa Krówkowa HELIO to sprawdzona receptura i najwyższa jakość składników, które gwarantują wyjątkowy, kremowy smak. Masy do ciast HELIO nie tylko nie zawierają oleju palmowego, ale także wyróżniają się brakiem glutenu i konserwantów. Wzorowy skład mas krówkowych HELIO potwierdza przyznany im certyfikat „Czytaj skład poleca“ oraz liczne nagrody, m.in. Laur Konsumenta. To idealny wybór zarówno dla domowych cukierników, jak i profesjonalnych pasjonatów wypieków.

Dzięki konsekwentnie realizowanej proekologicznej polityce i eliminowaniu oleju palmowego ze swoich produktów, firma HELIO wspiera dziś akcję „Nie jem palmowego – chronię orangutany”, dbając o środowisko naturalne!

Nowy format to nie tylko wygoda, ale również odpowiedź na potrzeby dynamicznie zmieniającego się rynku i oczekiwania konsumentów. HELIO po raz kolejny udowadnia, że tradycja może iść w parze z nowoczesnością!

Masa Krówkowa HELIO w doypacku już wkrótce dostępna w najlepszych sklepach spożywczych w całej Polsce!

HELIO – słodkie inspiracje na co dzień!

Fot. Helio
Informacja prasowa




Społeczność

Newsletter

Reklama

 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat