Najlepszy Produkt – Wybór Konsumentów® 2022

Produkt KRESTO MIX BAKALII z nerkowcem wyróżniony w konkursie Najlepszy Produkt.
KRESTO MIX BAKALII z nerkowcem otrzymał brązowy medal w konkursie Najlepszy Produkt – Wybór Konsumentów® 2022, w kategorii „Bakalie i przekąski bakaliowe”.

Charakterystyczny, granatowo-czerwony znak wyróżnia bestsellery FMCG, które trafiły w oczekiwania klientów i uzyskały wiarygodne opinie. Organizatorem konkursu jest Wydawnictwo Gospodarcze, a badanie przeprowadził instytut GfK Polonia.

MIX BAKALII KRESTO to oczywisty wybór dla każdego, kto lubi żyć na 100% i ceni praktyczne rozwiązania. Ważne jest nie tylko wygodne i poręczne opakowanie, ale przede wszystkim jego zawartość, pełna dobroczynnych pierwiastków, jak potas i żelazo. Potas pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu mięśni i układu nerwowego, a żelazo pomaga zmniejszyć uczucie zmęczenia i znużenia. Dodatkowo MIX BAKALII KRESTO posiada licencję wydaną przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej – podkreśla Jakub Ziemkowski, Terenowy Kierownik Sprzedaży.

Śniadanie to najważniejszy posiłek dnia, dlatego powinno dostarczyć energii do działania oraz wzmocnić koncentrację. Aktywny tryb życia sprawia jednak, że wiele osób nie dysponuje o poranku wystarczającą ilością czasu, by przygotowywać skomplikowane dania. MIX BAKALII KRESTO to połączenie słodkich kostek daktyli i delikatnych płatków migdałowych z chrupiącymi orzechami nerkowca. Gotową mieszankę wystarczy dodać do mleka, jogurtu lub musli, by natychmiast uzyskać wartościowy posiłek lub sycącą przekąskę.

Zaletą produktu jest praktyczne, 140-gramowe opakowanie, które wygodnie można schować do torebki, szkolnego plecaka lub podręcznego bagażu. Dzięki temu można w każdej chwili zaspokoić głód, dostarczając organizmowi wiele cennych składników odżywczych.

Fot. VOG Polska
Informacja prasowa






Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat