Nowe przekąski od Sokołowa

Kabanero i Sokoliki Paluszki – pożywne, poręczne i pełne smaku
Kabanosy to jedna z najbardziej lubianych i popularnych przekąsek mięsnych. Konsumenci chętnie sięgają po ich klasyczne wersje, ale są też otwarci na nowe, ciekawe propozycje – zwłaszcza, gdy wyróżnia je pyszny smak.

Sokołów, który oferuje szeroki wybór mięsnych przekąsek, wprowadza dwie kolejne ciekawe nowości: Kabanero, czyli kabanosy otoczone z zewnątrz aromatycznymi przyprawami oraz Paluszki drobiowe z cielęciną z linii Sokoliki - o czystym składzie i delikatnym smaku, idealne dla najmłodszych.

Kabanosy doskonale wpisują się w codzienne potrzeby żywieniowe współczesnych konsumentów. Są wygodne w użyciu, uniwersalne i mają dobre wartości odżywcze. To smakowita przekąska, po którą łatwo można sięgnąć w każdej chwili i przy różnych okazjach – zarówno w domu, jak i w szkole czy pracy.

W asortymencie Sokołowa znaleźć można szeroki wybór kabanosów, produkowanych na bazie różnych rodzajów mięs, odpowiednio doprawionych i dostosowanych do określonych upodobań smakowych, a także do potrzeb dietetycznych. Teraz w ofercie pojawiły się dwie nowe propozycje.

Kabanero Sokołów to pierwszy tego typu produkt na polskim rynku. Te wyjątkowe kabanosy powstają z wysokiej jakości mięsa wieprzowego, a z zewnątrz są otulone wyraźnymi w smaku, aromatycznymi przyprawami. Są dostępne w dwóch wariantach: Kabanero w przyprawie pieprzowo-czosnkowej, które przypadną do gustu miłośnikom bardziej pikantnych nut oraz Kabanero w przyprawie paprykowej, które charakteryzują się intensywnym smakiem i aromatem papryki. Kabanero Sokołów to idealna przekąska na każdą okazję. Świetnie sprawdzą się także podczas spotkań towarzyskich.

Paluszki drobiowe z cielęciną Sokoliki to z kolei produkt stworzony z myślą o najmłodszych konsumentach. Podobnie jak pozostałe wyroby z tej linii, także te kabanosy wyróżnia „czysta etykieta”, czyli krótki i dobry skład, bez dodatku konserwantów. Ich atutem jest również wysoka mięsność. Paluszki Sokoliki stanowią dobre źródło pełnowartościowego białka, które jest niezbędnym elementem codziennej diety dzieci. Dzięki wysokiej jakości surowcom, z których powstają, a także odpowiednio dobranym przyprawom mają delikatny smak, który przypadnie do gustu najmłodszym. Doskonałe do spakowania do lunch boxu, a także do spożycia w domu jako przekąska lub element śniadania czy kolacji. Mają certyfikat „Przekreślonego Kłosa”, mogą więc po nie sięgać także osoby eliminujące gluten.

Ceny:

  • Kabanero Sokołów – 7,99 zł/op.
  • Paluszki drobiowe z cielęciną Sokoliki – 5,99 zł/op.

Fot. Sokołów S.A.
Informacja prasowa




Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat