W ofercie są cztery warianty smakowe, które powstały na bazie składników naturalnego pochodzenia, bez dodatku konserwantów i cukrów.
Nowość na rynku – Pasty warzywne Podravka do smarowania są przygotowane z najwyższej jakości składników. To, co wyróżnia produkty Podravka spośród innych dostępnych na rynku to przede wszystkim brak dodatku cukrów i wysoka zawartość warzyw, w swoim składzie mają nawet do 70% warzyw. Produkty nie zawierają także dodatku konserwantów.
Pasty warzywne Podravka to aż cztery doskonałe kompozycje smakowe: z pomidorami i cukinią, z papryką, bakłażanem i ciecierzycą, z burakami i ciecierzycą oraz z nasionami słonecznika. Ich kremowa konsystencja sprawia, że nadają się idealnie do smarowania pieczywa, tortilli, naleśników, a także gofrów przygotowywanych na słono. Świetnie sprawdzą się więc podczas przygotowywania smacznych i lekkich śniadań czy kolacji oraz szybkich przekąsek, będąc idealną alternatywą dla zwykłych kanapek.
Pasty warzywne Podravka do smarowania powstały w odpowiedzi na aktualne trendy żywieniowe. To doskonała opcja dla osób, które poszukują ciekawych rozwiązań kulinarnych i chcą urozmaicić swoją codzienną dietę. Pasty są odpowiednie dla wegetarian i wegan, a także dla osób, które chcą włączyć do swojego menu produkty bazujące na naturalnych składnikach.
Nowe produkty do smarowania idealnie uzupełniają aktualną ofertę past warzywnych Podravka. W portfolio marki znajdują się już wysokiej jakości pasty warzywne Ajvar przygotowane na bazie naturalnych składników, bez dodatku konserwantów oraz w oparciu o oryginalną chorwacką recepturę. Dostępne w kilku wariantach smakowych, doskonale pasują do pieczonych i smażonych mięs, a także do dań z grilla i przekąsek.
Fot. Podravka
Informacja prasowa