Beef Bars od Jack Link’s to pierwsze wytrawne i wysokobiałkowe batony na polskim rynku. Wyprodukowane w 100% z wołowiny, idealnie sprawdzą się jako pyszne, bezglutenowe przekąski na wiele okazji – do szkoły, do pracy, czy podczas podróży. Mają długi termin przydatności, wynoszący 6 miesięcy i można je przechowywać w temperaturze pokojowej. Nowe batony Beef Bars od Jack Link’s są dostępne w 2 wariantach smakowych:
Gramatura 22,5 g. Sugerowana cena detaliczna to 5,99 zł.
Cieszymy się, że w odnoszącej sukcesy rodzinie Jack Link’s pojawiły się nowe batony Beef Bars, alternatywa dla słodkich batonów proteinowych – mówi Kenneth Ruigrok, manager ds. marketingu EMEA w firmie Jack Link’s i dodaje: Zauważyliśmy lukę na rynku batonów proteinowych. Nowość od Jack Link’s to odpowiedź na to zapotrzebowanie.
Nowe batony Beef Bars dołączają do lubianych przez Polaków przekąsek Jack Link’s Beef Jerky, produkowanych w 100% z najwyższej jakości brazylijskiej wołowiny. Dzięki wysokiej zawartości pełnowartościowego białka, niewielkiej ilości tłuszczu, braku sztucznych dodatków Beef Jerky zdobywają w Polsce coraz większą popularność. Sekret sukcesu marki Jack Link’s tkwi w rodzinnej recepturze i tradycyjnych metodach produkcji, pozwalających na zachowanie wyśmienitego smaku i uzyskanie doskonałej równowagi między delikatnością, a soczystością wołowiny.
Jack Link’s Beef Jerky zostały wybrane przez 65%1 konsumentów w przeprowadzonych testach smaku, w porównaniu z naszym wiodącym europejskim konkurentem. Jesteśmy podekscytowani, że wprowadziliśmy na rynek produkt, który cieszy się takim uznaniem wśród klientów – podkreśla Kenneth Ruigrok.
Jack Link’s Beef Jerky są dostępne w 3 wariantach smakowych:
Występują w opakowaniach o pojemności 25 g i 70 g, które można kupić odpowiednio za: 7,99 zł oraz 19,99 zł (sugerowane ceny detaliczne).
Fot. Jack Link’s
Informacja prasowa