Pierogi z jagodami Jawo

Pierogi z jagodami od Jawo.
Pierogi z jagodami w samym środku zimy? Oczywiście! Mimo, że sezon na jagody trwa krótko i tylko latem można korzystać ze świeżych owoców, to zimą z pomocą przychodzą nam mrożonki.

Dzięki nim nawet poza sezonem jagodowym można cieszyć się smakiem pierogów z jagodami, które z pewnością osłodzą chłodne dni. Dla wszystkich, którzy kochają smaki lata i mają ochotę na ten aromatyczny, owocowy posiłek firma Jawo przygotowała pyszne gotowe pierogi z jagodami.

Pierogi z jagodami Jawo są ręcznie robione. Sekretem ich domowego smaku jest doskonałe ciasto oraz pyszne owoce jagód, zamrożone tuż po zebraniu. Pierogi są bardzo bogato wypełnione farszem z całych jagód zamkniętym w delikatnym, cienkim cieście pierogowym przygotowanym według tradycyjnej receptury. Ciasto nie rozgotowuje się, nie skleja, jest sprężyste i delikatne.

Pierogi z jagodami Jawo świetnie smakują zarówno dorosłym, jak i dzieciom. Nie zawierają sztucznych środków konserwujących i barwników.

Są bardzo łatwe i szybkie w przygotowaniu - wystarczy gotować je w lekko osolonej wodzie przez 9 minut. Polane śmietanką i posypane cukrem są propozycją na pyszny, sycący obiad dla całej rodziny. Jest to również doskonały pomysł na wyśmienity deser – wystarczy przygotować do nich sos karmelowy lub czekoladowy, udekorować listkami mięty albo bitą śmietaną i gotowe! W wersji nieco bardziej oryginalnej można podać je np. z kremowym sosem z ziarenkami wanilii.

Firma: Jawo Sp. z o.o.
Produkt: Pierogi z jagodami
Gramatura: 450 g
Cena: ok. 9,50 zł

Fot. Jawo
Informacja prasowa




Społeczność

Newsletter

Reklama



 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat